S-a aflat cine este șoferul de 19 ani care a ucis, sâmbătă dimineața, între 2 Mai și Vama Veche doi tineri cu Mercedesul de lux. Alți trei tineri se află în stare gravă la spital.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit pe litoral. O mașină a spulberat un grup de 8 tineri. Șoferul de 19 ani consumase droguri. A fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Vlad provine dintr-o familie înstărită din București

Tânărul aflat sub influența drogurilor care a produs accidentul cumplit de la 2 Mai, soldat cu doi morți, se numește Vlad Pascu, au declarat pentru Digi24 surse din anchetă.

El este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice.

Tânărul de bani gata din București avea permisul de doar câteva luni. El s-a lăudat cu una dintre mașini pe pagina sa de Facebook.

Cine este șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri pe litoral cu Mercedesul de colecție

Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri pe litoral cu Mercedesul de colecție

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, iar ultima fotografie e de zilele trecute de pe plajă.

Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road, potrivit G4Media.

Vlad, tânărul de 19 ani care a ucis doi tineri pe litoral cu Mercedesul de colecție

Pe tricoul lui Vlad scrie "Drogurile sunt viața mea"

[Sursa foto: Facebook]

Vlad, tânărul de 19 ani care a ucis doi tineri pe litoral cu Mercedesul de colecție

Vlad, poze cu mașini scumpe pe Facebook

[Sursa foto: Facebook]

Mașina grav avariată a tânărului, găsită în Vama Veche

Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin.

Tânărul a atras atenția vânzătorului și clienților prin comportamentul său. În imagini se vede cum se clatină pe picioare, iar la un moment dat se dezechilibrează și e pe cale să cadă.

El s-a urcat apoi la volan, a ieșit din stațiunea 2 Mai, se îndrepta spre Vama Veche, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în grupul de opt tineri.

Tinerii se aflau pe marginea drumului, doi dintre ei au murit, trei au ajuns în stare extrem de gravă la spital.

Poliția a găsit în Vama Veche mașina condusă de șoferul aflat sub influența drogurilor. Autoturismul avea parbrizul spart și era grav avariat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Mașina cu care a produs accidentul

[Sursa foto: Facebook]

Tânărul aflat sub influența drogurilor a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă

Explicaţia pe care tânărul șofer de 19 ani le-a dat agenţilor de poliție pentru fuga de la locul accidentului este aceea că el a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă, potrivit Adevarul.ro.

După o noapte de distracţie în Vama Veche, tânărul de 19 ani, a mers cu viteză spre localitatea 2 Mai, iar la intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată, individul a spulberat grupul de opt tineri.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

​Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Doi tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce tânărul a intrat cu mașina în grupul de opt persoane care se deplasa pe carosabil

Imediat după accident, şoferul a fugit, fiind găsit în Vama Veche.

Testele rapide făcute pentru detectarea substanţelor stupefiante au arătat că el consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si