Close sidebar
Close sidebar

Cine i-a spart contul fratelui Madalinei Manole? Marian spune ca cineva vrea sa-l compromita

Marian, fratele Madalinei Manole, se plange ca cineva i-a spart contul de Facebook si a postat detalii private din viata personala, in numele lui.

Daniel Coltuc,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Marian Manole sustine ca persoane necunoscute i-au accesat contul personal de Facebook si au postat in numele lui anumite lucruri doar pentru a-l decredibiliza. Fratele regretatei Madalina Manole si-a transformat de cativa ani pagina de socializare intr-o adevarata platoforma pe care se exprima cei care cred ca artista nu s-a sinucis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Dragii mei. Vreau sa fac o precizare. In legatura cu ce a aparut pe pagina mea si in privat, nu eu am postat. Mi-a fost spart contul! Securitatea lucreaza! Imi cer scuze anticipat”, a scris Marian Manole pe contul sau. Barbatul nu a explicat insa ce s-a postat in numele lui, spunand doar ca a fost „ceva urat”.

Cateva ore mai tarziu, Marian Manole a revenit cu o postare prin care sustinea ca Petru Mircea, sotul Madalinei, i-a cerut sa renunte la contul de Facebook penntru ca se simte deranjat de ce apare acolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI