Este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Turciei și foarte iubit de publicul din România, mai ales pentru rolurile sale din seriale de succes precum "Ezel", "Furtună pe Bosfor" sau "Suleyman Magnificul", difuzate de Kanal D. În producția "Tablou de familie", celebrul actor da viață personajului Sergen Günay, un avocat de succes și un tată dedicat celor trei copii pe care îi are împreună cu Azra. Din exterior, Sergen și Azra par cuplul ideal atât în viață profesională, cât și în cea personală.

Cu toate acestea, ies rapid la iveală fisurile ale relației cândva de nezdruncinat.

Deși Sergen este profud atașat de soția să, Sergen o trădează pe această, iar divorțul cuplului este iminent.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru actorul Sarp Akkaya, acest rol a fost o adevărată provocare. Acesta a avut o copilărie dificilă, marcată de divorțul propriilor săi părinți. Avea doar 13 ani atunci, însă își amintește clipele dificile prin care a trecut alături de fratele sau geamăn, Kaya. Pentru celebrul actor, acest moment a fost unul extrem de dificil și nu a reușit să înțeleagă decizia părinților săi până la vârstă maturității. Mesele în familie, sărbătorile au fost pentru Sarp Akkaya extrem de dureroase și întreagă să experiență a separării părinților săi a pus-o în slujba personajului pe care îl interpretează în serialul "Tablou

de familie".

Sarp Akkaya are 44 de ani și a debutat pentru prima dată în serialul TV Bizim Aile. A absolvit Conservatorul de Stat MSÜ în 2001 și a jucat în producții precum „Kaos” sau  „After” la Studio Drama Theatre Group, apoi în „6. Gün” de la Alchera Theatre Group. A devenit cunoscut pentru personajul lui Șervet, pe care l-a interpretat în serialul TV Kurtlar Vadisi Pusu, iar apoi cu personajul lui Tevfik în serialul TV Ezel.

Are o sora mai mare, Esra Akkaya, și un frate geamăn, Kaya Akkaya, care a îmbrățișat aceeași profesie că și cel, cea de actor. A fondat impreună cu frații săi Teatrul AKKAdemi în 2010. Este căsătorit cu actrița Sinem Yalçınkaya din 2017 și au împreună un fiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si