Close sidebar
Close sidebar

Cine spune ca o femeie insarcinata nu poate sta pe poante? Imagini incredibile cu o balerina gravida in luna a 9-a fac inconjurul lumii.

Aceasta viitoare mamica tine mortis sa arate ca sarcina nu este un inconvenient. In timp ce se uita la televizor, sta in poante, intr-un singur picior. Ba si mananca!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu este singura gravida care demonstreaza ca poate dansa chiar si in ultimul trimestru al sarcinii. Mary Helen Bowers, balerina care a antrenat-o pe Natalie Portman pentru rolul din Lebada Neagra, nu a stat locului nicio zi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Celebra balerina a spus ca miscarile au ajutat-o sa nu aiba dureri de spate in timpul sarcinii si sa se miste firesc si usor.
 
GANTERELE SI...BURTA

Sa nu credeti ca numai balerinele isi urmeaza visul. Priviti-o pe aceasta tanara...Cu

ganterele in maini, nu renunta la sport, chiar daca burtica este cat se poate de vizibila.

Nu va ingrijorati! Antrenamentele blande nu pun in pericol bebelusii. De altfel, specialistii spun ca miscarea este esentiala in timpul sarcinii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI