Conchita de România se mândrește cu fiecare „părticică” a sa, mai ales cu stilul extravagant care atrage privirile oamenilor întotdeauna, oriunde merge.

Ea își trăiește viața exact așa cum îi place, iar uneori oamenii o pun la zid pentru „mărunțișuri”. De curând, ea a fost implicată într-o bătaie, într-o benzinărie din București.

Citește și: Conchita de România este în stare de șoc. A fost bătută într-o benzinărie de mai mulți bărbați

Conchita de România, despre noaptea atacului

Conchita de România a fost personajul principal al unui „film de groază”, deoarece, recent, într-o seară, a mers liniștită la o benzinărie din București, unde a fost atacată din senin.

Situația a degenerat într-o bătaie, motiv pentru care s-a văzut nevoită să sune la Poliție.

„În jur de 23:50, m-am dus la o benzinărie de lângă casa mea să cumpăr ceva.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Cristi Borcea, despre bani, secretul tinereții veșnice și relația cu Valentina Pelinel: „În momentul în care iubești, ești gelos!”

Erau doi domni acolo, am întrebat dacă este deschis, am salutat. Un domn era întins pe canapea acolo, zici că era la plajă în Maldive. Mi-a zis că auzi, tu ești aia de a întreținut relații sexuale cu nu știu ce lăutar? I-am zis că da, eu sunt, ai dovada sau ce? A început să îmi vorbească urât. I-am zis că eu sunt femeie și dacă este șmecher să mă lovească.

Un bărbat adevărat nu dă într-o femeie. M-a înjurat, m-a făcut în tot felul, eu am înjurat și eu de toate felurile și a început să îmi dea în cap cu tot ce i-a venit la mână. Vânzătoarele fugeau dintr-un colț în altul. A țipat la mine, m-a făcut bulangiu, mi-a zis să ies afară din magazin, dar nu am vrut să ies. Ce puteau să îmi facă, că eu sunt Dudu și restul lumii.

Citește și: Oana Roman trage un semnal de alarmă, după ce jurnalista Iulia Marin a fost găsită fără viață în locuința sa: „Pot fi fatale, nu le ignorați. Nu e o închipuire, nu e un moft și nu e o joacă”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atunci mi-am lăsat și masculinitatea și feminitatea deoparte, am lăsat capul în pământ și am chemat poliția", a declarat Conchita de România, pentru WOWbiz.ro

Cine a atacat-o pe Conchita de România?

Conchita de România știe cine sunt atacatorii ei. Acum, după scenele teribile, ea este fericită că situația se va rezolva, după ce i-a apelat pe oamenii legii.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

„Acolo au dat nume de niște interlopi foarte cunoscuți, că sunt nu știu cine și au dat identificare falsă. De fapt, omul respectiv locuiește în Cancun, nu are nicio treabă cu România. Am sunat la poliție, a venit un echipaj de vreo 5-6 polițiști, am început să plâng", a mărturisit Conchita de România pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si