Românii uciși de virusul gripal au vârste cuprinse între 2 și 78 de ani. Băiețelul ucis de gripă, avea doar doi ani și a murit pe data de 25 ianuarie 2020. Copilul era din București și avea condiții medicale preexistente, de asemenea băiatul nu era vaccinat antigripal. Micuțul a fost găsit cu virusul gripal de tip B.

Cine sunt cei opt români uciși de gripă? Printre ei se află și un copil în vârstă de doi ani

O altă victimă este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din județul Dâmbovița. Omul avea condiții medicale pre-existente și era nevaccinat anti-gripal, astfel că a murit în data de 18 decembrie 2019. Pacientul era purtător de virus gripal de tip A, subtip (H1)pdm09.

Tot de virusul virus gripal tip A, cu subtipul (H1)pdm09 a murit și un bărbat din județul Hunedoara la data de 14 ianuarie 2020. Bărbatul avea condiții medicale pre-existente și antecedente vaccinale necunoscute.

Virusul antigripal a făcut victime și în județul Argeș, unde un bărbat în vârstă de 78 de ani, purtătorul al virusului gripal de tip B a decedat pe data de 22 ianuarie 2020. Omul avea condiții medicale pre-existente și a murit, deși era vaccinat anti-gripal.

În Sibiu, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a murit din cauza virusului gripal de tip A, subtip (H1)pdm09, la data de 26 ianuarie 2020.

Bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinat anti-gripal.

Citeste si: Stewardesa româncă posibil infectată cu coronavirus a fost internată la Spitalul de boli infecţioase din Cluj

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cine sunt cei opt români uciși de gripă? Printre ei se află și un copil în vârstă de doi ani

Virusul gripal de tip A, subtip (H1)pdm09 a făcut ravagii și în județul Bistrița-Năsăud, unde un bărbat în vârstă de 67 de ani a murit, la data de 25 ianuarie 2020. Bătrânul avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinat anti-gripal. (Citește și Coronavirus în România)

Același virus gripal (de tip A, subtip (H1)pdm09) a ucis și în județul Prahova. O femeie cu vârsta de 65 de ani a murit la data de 28 ianuarie 2020. Prahoveanca avea condiții medicale preexistente și era nevaccinată anti-gripal.

Tot în județul Prahova a murit și un bărbat, în vârstă de 46 de ani, purtător al virusului gripal tip A, subtip (H1)pdm09, la data de 28 ianuarie 2020. Bărbatul avea și el condiții medicale preexistente și nu era vaccinat anti-gripal.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: O BOMBĂ cu ceas stă să explodeze sub gheaţa din Antarctica. PERICOL mondial!

Valul de îmbolnăviri readuce în discuție tema vaccinării de orice fel. România este una dintre puținele țări europene unde imunizarea este privită cu neîncredere însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe: chiar de la finalul acestei luni, vaccinarea împotriva rujeolei, rubeolei, hepatitei B și tusei convulsive ar putea fi obligatorie, potrivit unui proiect de lege aflat pe masa deputaților.

Citeste si: Pensii speciale. Zi decisivă în Parlament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si