Ștefania și Cosmin s-au cunoscut în emisiunea ”Casa iubirii” și pare că au descoperit dragostea pe care o așteptau.

În ciuda tuturor problemelor și tensiunilor pe care le-au întâmpinat pe parcursul competiției, iată că iubirea a învins, iar cei doi sunt acum împreună și dincolo de camerele de filmat.

Citește și: VIDEO "Am ajuns să sufăr ca un câine". Gagea și Alexandra spun lucrurilor pe nume în ultimul moment. Bruneta, acuzată în unanimitate. "Ți-am spus să încetezi"

Casa iubirii

Ștefania și Cosmin

[Sursa foto: Captura video]

Ștefania și Cosmin nu exclud o posibilă nuntă

După descalificarea lui din competiție, Ștefania a stat ca pe ace până ce a fost eliminată, iar apoi s-au reîntâlnit la Timișoara, locul de unde el se trage.

S-au mutat împreună și au început o nouă viață în doi, pe care cei care i-au susținut o văd cu final fericit. Tocmai de aceea mulți sunt cei care abia așteaptă ca Ștefania și Cosmin să le dea marea veste, că se căsătoresc.

În speranța unei nunți cât mai rapide, internauții au ținut să le spună tinerilor îndrăgostiți să nu omită să împartă și cu ei emoțiile pe care le vor trăi în cea mai importantă zi din viața lor. Ba mai mult, unii ar da orice să fie chiar prezenți la marele eveniment.

Așa se face că Ștefania, mai în glumă, mai în serios, a spus că nunta va fi transmisă live pe rețelele de socializare, când va fi să fie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Ascensiunea de neoprit a lui Chubby: De ce pisica generată de AI, virală pe TikTok, ar putea fi viitorul internetului- antena3.ro

Internaut: Să ne puneți nunta voastră pe live, altfel ne supărăm pe voi.

Ștefania: Bineînțeles, când o să avem nuntă, o să punem telefonul acolo în live.

Internaut: Să ne invitați.

Ștefania: Da, pun pe Instagram, cine vrea să vină la nuntă, dați nume, prenume și CNP.

Casa iubirii

Ștefania și Cosmin

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce se va întâmpla cu fiica de 10 ani a Danei Marijuana după arestarea artistei- radioimpuls.ro

Citeste si: Momentul în care Poliția intră peste frații Tate în timp ce erau live pe internet: Cei doi vorbeau despre DIICOT chiar atunci- antena3.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți

Însă până atunci, tânăra a ținut să împărtășească cu toată lumea un moment special și important pentru ea și Cosmin.

Pentru că ea deja îi cunoaște lui familia, căci s-au mutat împreună la Timișoara și au ajuns și în Italia, la mama ei, acum Cosmin i-a cunoscut și restul familiei. Neamurile mai îndepărtate sau nu, dar și pe bunicii și pe tatăl blondinei.

„Să știți că aseară am fost la Bacău, la nunta verișoarei mele, și Cosmin mi-a cunoscut aproape toate neamurile și astăzi am fost și acasă la mine, la sat. Acolo Cosmin i-a cunoscut pe mamaie, pe tataie, pe străbunica mea și pe tata”, le-a mai spus fosta concurentă  de la Kanal D celor care fac parte din comunitatea sa online.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si