Două autoturisme în care se aflau cinci persoane s-au ciocnit puternic, joi, în jurul orei 10.00, pe DN2, în zona localității Pătrăuți.

În urma impactului, una din mașini s-a răsturnat, iar a doua a ieșit de pe partea carosabilă.

Citește și: Grav accident rutier. Printre victime se numără un copil de șase și unul de 16 ani

S-au deplasat la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj

SAJ.

Două dintre cele cinci persoane sunt monitorizate la fața locului. O persoană de 60 de ani a fost transportată la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina în Satu Mare. În mașină se afla un copil de 10 ani

Grav accident rutier. Printre victime se numără un copil de șase și unul de 16 ani

Un copil cu vârsta de 6 ani  şi un adolescent de 16 ani au fost răniți într-un accident produs, miercuri după-amiază, în județul Mureş, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Copilul este rănit grav, fiind încadrat la cod roşu medical.

Accidentul a avut loc pe strada Principală din localitatea Deleni, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.

Citește și:  VIDEO- Tragedie în Iași: un copil a murit după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni

În urma impactului, două persoane – un copil de 6 ani şi un adolescent de 16 ani – au fost preluate de ambulanțe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Mureş.



Copilul de șase ani este în stare gravă, fiind încadrat la cod roşu medical.  Citește și:  Accident rutier în Bistrița: două persoane au fost rănite

Cei doi șoferi ai autoturismelor implicate au scăpat nevătămați. În urma accidentului, drumul a fost parțial blocat, unul dintre sensuri fiind impracticabil.

Mesajul lansat de un agent rutier care a intervenit în cadrul unui accident rutier cu o victimă de zece ani: „Oameni buni, eu nu mai pot! În fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră”

Mesajul emoționat al unui polițist care a intervenit la un accident rutier în care o fetiță de 10 ani a murit. Agentul rutier trage un semnal de alarmă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un polițist care a intervenit la un accident rutier în care o fetiţă de 10 ani a murit a transmis un mesaj colegilor, afirmând că nu mai poate.

Citește și: FOTO/VIDEO- O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina în Satu Mare. În mașină se afla un copil de 10 ani

Omul, tatăl a doi copii, s-a văzut în postura părinților fetiței respective şi a precizat că a plâns.  „În fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților”,  a transmis polițistul, acuzând neglijență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si