Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ciocniri violente la Kiev. Ucraina anunţă că a ucis peste 1.000 de soldaţi ruşi

Ministerul Apărării ucrainean a afirmat vineri că peste 1.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi până acum în conflictul din Ucraina, transmite Reuters.

Diana Bostan,

Ciocniri violente la Kiev.

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupe ucrainene s-au deplasat în Kiev cu echipament militar greu pentru a apăra capitala Ucrainei. ''Oraşul este în modul apărare'', a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko.

 

Moscova afirmă că trupele ruse blochează Kievul

''Rusia nu a suferit atât de multe pierderi umane în timpul luptelor în niciunul dintre conflictele armate de la începerea lor'', a adăugat ministerul.

''Situaţia este dificilă, dar credem în forţele noastre armate şi le susţinem'', a adăugat fostul boxer.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Imagini pline de durere vin din Ucraina. Un copil a decedat după ce un bloc de cinci etaje a fost bombardat

Citeste si: UE blochează activele preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale ministrului de extrerne Serghei Lavrov

Administraţia oraşului le-a cerut locuitorilor să închidă şi să dezafecteze camerele de supraveghere video pentru a se asigura că trupele ruse nu vor obţine imagini despre poziţiile forţelor ucrainene.

Aerodromul Gostomel a fost capturat

Partea ucraineană nu a confirmat această informaţie. Guvernul de la Kiev a anunţat anterior că atacurile asupra aerodromului Gostomel fuseseră respinse şi că forţele ruse au înregistrat pierderi grele.

Citeste si: Elicopterele Federației Ruse, mobilizate lângă România, la Tiraspol și Odesa

Citeste si: Putin, pregătit să trimită la Minsk o delegaţie, la negocieri cu Ucraina

Potrivit Moscovei, trupele ruse au finalizat blocada asupra oraşului Cernigău, aflat în apropiere de frontiera cu Belarus.

Igor Konaşenkov, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării rus, a acuzat conducerea ucraineană de folosirea unor tactci teroriste şi de utilizarea civililor drept scuturi umane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI