@nadingherman099 #florinsalam #nadin #Didemdance #reginadansului ♬ sunet original- Nadin👑

Fratele lui Emi Pian a ieșit din închisoare.  Ciprian Pian a fost așteptat cu fast în fața porții închisorii. Bărbatul este mai fericit ca niciodată că s-a regăsit cu frații, copiii și nepoții săi.

În cadrul unui live făcut de Ali Pian, fiul lui Emi Pian, Ciprian spune: „Omul e făcut să îndure! Dumnezeu le dă probleme oamenilor puternici!”.

Zeci de membri ai Clanului Duduianu l-au așteptat la poartă pe Ciprian Pian

Fratele lui Emi Pian este un membru foarte apreciat al Clanului din care face parte. Tânărul a fost eliberat din închisoare pe 9 iunie 2023, iar zeci de membri ai grupării interlope, și nu numai, l-au așteptat în fața penitenciarului.

Citește și: Percheziții la membrii clanului Duduianu și la o grupare de "falși polițiști"

Ciprian Pian a devenit liderul clanului Duduianu după ce fratele său, Emi Pian, a fost ucis în august 2020. Acesta a fost arestat preventiv, în decembrie anul trecut, fiind acuzat că și-ar fi determinat fiul în vârstă de trei ani să facă „gesturi nepotrivite” cu tentă sexuală, considerându-le „un semn al maturității și al masculinizării”.

Dosarul ar fi fost deschis după o plângere formulată de fosta amantă a bărbatului, care, pentru o scurtă perioadă, i-a fost chiar soție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Să ştie toată galaxia, a ieşit dulceața României, răsfăţatul familiei, Ciprian Pian! Să vă dea Dumnezeu sănătate şi mulţi ani în libertate, una dintre cele mai frumoase familii din ţara românească, familia Pian!”, este mesajul transmis de interlopii din Clanul Duduianu.

Citește și: Tzancă Uraganu, probleme cu clanul Duduianu: „Am fost chemat de Poliția Capitalei!”

Ciprian Pian a mai fost arestat, în august 2020, când a fost acuzat că, împreună cu fratele lui, Grațian, a încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

Citește și: VIDEO| Fratele lui Emi Pian, reținut de procurori pe Autostrada Soarelui, într-un dosar de furt auto și șantaj

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard.

Citește și: Vrăjitoarea Brățara, dezvăluiri nebănuite despre Ionela Prodan! Ce s-a întâmplat cu câțiva ani înainte ca artista să moară: „A venit să-i fac descântece, dar i-am spus că nu va rămâne”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si