O femeie a născut pe peronul Gării de Nord, la Timișoara. Mămica a fost ajutată de polițiști până la sosirea echipajelor medicale, iar Ciprian s-a născut în siguranță, fiind declarat un bebeluș perfect sănătos.

Citește și: Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, începând cu 1 noiembrie. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu

O mămică a născut pe peronul gării, la Timișoara

Ciprian este bebelușul care s-a născut pe peronul Gării de Nord, din Timișoara. Băiețelul a fost născut perfect sănătos, în siguranță, chiar dacă mămica lui nu a mai ajuns la spital pentru a-l aduce pe lume.

Polițiștii au intervenit de urgență după ce au fost sesizați că o femeie este pe cale de a naște, pe peronul gării. Până la sosirea echipajelor medicale, polițiștii au ajutat-o pe mămică. În timp ce un polițist încerca să o liniștească, altul s-a ocupat de aducerea unor prosoape. Nașterea a fost continuată în prezența echipajelor medicale, care au ajutat-o pe mămică.

La scut timp, pe peronul gării, s-a născut Ciprian, un bebeluș de 3.4 kilograme și 51 de cm, care a primit nota 10 la naștere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Citește și: Nunțile ar putea fi organizate doar ziua, la Târgu Jiu! Primarul este hotărât să interzică petrecerea evenimentului pe timpul nopții

"Un apel la 112 a anunțat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naște.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au început să caute și, pe peronul 6, au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume.

Un polițist a rămas cu aceasta pentru a o liniști, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit și echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final.

Pentru polițiștii SRPT, el este Ciprian, un bebeluș perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei. Are 3,4 kg și 51 de cm.

Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care polițiștii au intervenit", au transmis polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si