Poreclit de Faimoşi ”Fuego”, Ciprian Silaşi este responsabil cu buna dispoziţie în rândul Războinicilor. El a şi regizat nişte momente artistice pe banca ”albastră”, lucru care i-a deranjat pe Faimoşi.

Ciprian Silaşi este un sibian, care în urmă cu câţiva ani a decis să lase cariera promiţătoare de manechin pentru cea de cântăreţ de muzică populară. Iar, de atunci, totul i-a mers din plin lui Silaşi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Băiat de preot, Ciprian Silaşi a avut încă de mic pasiunea pentru tradiţii, pentru muzică populară. A luat lecţii de canto şi, după ce tatăl său a murit, s-a dedicat cu totul acestei pasiuni. 

 

”Într-o anumită perioadă mergea treaba cu modelling-ul, în alta nu. Am început să urmez ore de canto să mă recreez, să ies din monotonie şi să îmi animez timpul, apoi am conştientizat, în urma sfaturilor date de profesoara mea, că am potenţial şi am încercat să mă îndrept într-o direcţie corectă şi rentabilă pentru mine ca persoană. Am început prin canto clasic, dar după doi ani am mers spre muzica populară pentru că îmi era mai dragă, mă caracteriza, fiind şi crescut la ţară, m-am regăsit mai mult în această

latură”, povestea Ciprian Silaşi.

Iată şi cum cântă artistul Ciprian Silaşi de la Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si