Close sidebar
Close sidebar

Circulatie blocata pe DN1 pe sensul inspre Bucuresti. politistii deviaza traficul pe DN1A

Circulatia rutiera pe DN 1 Brasov - Ploiesti, pe sensul de coborare dinspre munte, este ingreunata, intre Azuga, Busteni si Sinaia circulandu-se in coloana, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sursei citate, din cauza numarului mare de masini, circulatia rutiera pe DN1, catre Ploiesti, se desfasoara ingreunat.

Intre statiunile Azuga, Busteni si Sinaia, pe sensul de coborare dinspre munte, se circula in coloana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informa ca, incepand cu ora 14.10, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN 1A Sacele- Cheia- Ploiesti.

De asemenea, a fost deviat traficul de pe DN 73A Rasnov- Predeal pe DN 73, fie catre Brasov si apoi spre Cheia pe DN1A, fie catre Pitesti pe DN73 si apoi spre Bucuresti pe autostrada A1.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI