Close sidebar
Close sidebar

Circulatie rutiera blocata pe sensul spre Sibiu din cauza unui TIR care a intrat in parapet

Circulatia rutiera pe Valea Oltului, pe DN 7, este blocata, miercuri dimineata, pe sensul spre Sibiu, din cauza unui TIR incarcat cu polistiren, care a iintrat in parapet, la un kilometru de statiunea valceana Calimanesti.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, la ora actuala, traficul rutier este blocat pe un sens pe DN 7, la kilometrul 200+ 150 de metri, dupa ce semiremorca unui TIR incarcat cu polistiren si care a intrat in parapet s-a rasturnat de-a latul sensului de mers spre Sibiu.

In urma accidentului, nu s-au inregistrat victime.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform sursei citate, acesta este al doilea TIR rasturnat,miercuri dimineata, pe Valea Oltului, dupa ce un alt autovehicul de mare tonaj incarcat cu aragazuri s-a rasturnat pe DN 7, pe sensul Ramnicu Valcea- Pitesti.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI