Un cadou perfect pentru jumatatea ta este, cu siguranta, un city break intr-o capitala europeana sau o destinatie exotica, relaxanta, pe plajele luxuriante din Asia.

Un city break in februarie 2018 este cadoul ideal pentru a-I arata jumatatii tale ca o pretuiesti.

Cele mai populare destinatii sunt Paris, Londra, Venetia, Roma sau Barcelona, insa, pentru cei cu dare de mana, nu sunt de ignorant nici plajele insorite ale Asiei.

City break februarie 2018: Paris, capitala iubirii

Capitala iubirii ramane in topul preferintelor cuplurilor care doresc sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor cu fast. Costurile sunt putin mai ridicate, insa cine pune pret pe sentimente? Ofertele hotelurilor sunt attractive, orasul ascunde numeroase comori care pot fi descoperite in doi, iar bucataria pariziana este un deliciu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

City break februarie 2018. Cina romantica sub luminile nordului, in Finlanda

O vacanta in Finlanda ar putea reprezenta o experienta de neuitat. Zapada, nuantele aurorei boreale, atmosfera linistita sunt ingredientele propuse de finlandezi pentru un city break in februarie 2018, de neratat.

Te poti caza la hoteluri de lux sau chiar in igluuri cu cupole din sticla termica, sau in cabane cu semineu.

City break februarie 2018. Vacante de neuitat pe plajele asiatice

Plajele spectaculoase ale Asiei sunt destinatia ideala pentru un cuplu aventurier, care gusta viata din plin si adora rasfatul. Peisajele care-ti taie rasuflarea, caldura si ospitalitatea localnicilor, mancarea delicioasa sunt cateva din ingredientele care recomanda malurile asiatice ca o destinatie perfecta de Ziua Indragostitilor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si