Close sidebar
Close sidebar

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că a prezis cutremurul din Albania

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, a declarat că ea a prezis cutremurul care a avut loc în Albania. După tragedie, femeia a postat un mesaj pe propriul blog în care a vrut să le reamintească oamenilor că ea a văzut acest cutremur cu ceva timp înainte de a avea loc.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Ghiorghiu a vorbit despre seismul puternic care a avut loc în Albania și a avut efecte devastatoare. Clarvăzătoarea a transmis prin intermediul blogului său că a avut dreptate în privința cutremurului violent ce a avut loc în Albania.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că a prezis cutremurul din Albania

„Din nefericire, acest cutremur a avut loc în Albania. Sunt oameni morți și sute de răniți, iar mulți alții sunt prinși sub dărâmături. Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul” a declarat clarvăzătoarea, Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Citeste si: Scandal între Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cutremurul a avut magnitudinea de 6,4 pe Richter si s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, la nord de oraşul de coastă Durres si la doar 30 de kilometri de capitala Tirana, conform Institutului de geofizică al Statelor Unite.

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune! Ce urmează să se întâmple cu oamenii României

Salvatori albanezi căutau supravieţuitori între dărâmături marţi, după cel mai puternic cutremur din ultimele decenii în această ţară din Balcani, soldat cu cel puţin 13 morţi şi sute de răniţi, scrie news.ro.

Citeste si: Demersurile MAE în cazul românului arestat în India. Tânărul a fost vizitat de consulul Ambasadei României la New Delhi

Mai multe imobile s-au surpat ca nişte castele de cărţi din cauza violenţei cutremurului de magnitudinea 6,4 care a avut loc marţi dimineaţa şi a prins victime sub moloz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI