Prin seriozitate, echipament performant si medici bine pregatiti si cu experienta profesionala semnificativa, clinica stomatologica a devenit preferata celor care atunci cand au nevoie de un implant dentar in sector 2, Elveto Dent este o optiune sigura.

Serviciile oferite de Elveto Dent cuprind de la urgente stomatologice in Bucuresti, la interventii chirugicale complexe

Serviciile pe care Elveto Dent le ofera sunt diverse si urmaresc rezolvarea problemelor medicale comune si chiar a celor mai putin intalnite. Stomatologii de la Elveto Dent ofera servicii de endodontie, chirugie dentara, protetica, Albire Dentara Philips Zoom 2, detartraj, paradontologie, estetica si ortodontie, in cele mai bune conditii.

In clinica se fac zilnic sigilari dentare, se trateaza carii, se pun proteze dentare si aparate dentare, se aplica coroane dentare si bjuterii dentare – plus multe alte tipuri de manopere stomatologice. Foarte important de mentionat este ca, indiferent de tipul tratamentului, personalul medical utilizeaza materiale si instrumente de ultima generatie, iar procedurile de sterilizare sunt foarte sigure, fiind executate la cele mai ridicate standarde.

Dincolo de generozitatea gamei de servicii, plata acestora este gandita sa avantajeze pacientii

Tratamentul aplicat in CabinetStomatologicsector2.ro si interventiile pe care medicii le asigura au un pret corect, pret care permite multor categorii sociale de pacienti sa se indrepte catre aceasta clinica pentru a-si rezolva problemele de natura dentara.

Mai mult decat atat, din dorinta de a oferi sprijin si a-si ajuta pacientii, managementul companiei face posibil ca plata serviciilor medicale sa se poata face in rate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Pacientii pot sa plateasca tratamentul de care au beneficiat sau interventiile la care au fost supusi in rate fara dobanda, prin utilizarea cardurilor de credit BCR. Cardul “Bun de Plata” este solutia multor pacienti care  prefera sa plateasca esalonat lucrari si interventii de care sa se bucure imediat. In acest mod pot sa plateasca pacientii care detin unul dintre urmatoarele tipuri de carduri:

  • - Bun De Plata Standard MasterCard sau Visa;
  • - Bun De Plata Gold MasterCard sau Visa MasterCard GOLD EUR;
  • - BCR Wizz Air MasterCard;
  • - EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Elveto Dent ofera promotii pentru cele mai importante servicii

Un exemplu poate fi implantul dentar care, in aceasta luna, are un pret atractiv – 1950 lei – si include:

  • - consultatia initiala – realizata in cadrul primei vizite la cabinet;
  • - stabilirea planului de tratament;
  • - pretul si manopera anesteziei;
  • - realizarea inciziei;
  • - inserarea implantului dentar;
  • - inserarea surubului de acoperire;

 

De asemenea, dupa perioada de vindecare care poate fi de 3-6 luni, se vor aplica bontul si coroana ceramica, de asemenea, costul acestora fiind inclus in pretul initial, mentionat anterior. Chiar si in conditiile in care pretul este mic, plata poate fi realizata in rate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si