Faimosul cântăreț Jador, care a participat în trecut în emisiunile Puterea Dragostei și Survivor România, a ajuns de urgență la un spital din București după ce nepoțica lui a înghițit doi magneți din greșeală.

Nepoata lui Jador a trecut prin clipe neplăcute. Micuța a înghițit niște magneți în timp ce se  juca cu alți copii, situație care a trimis-o imediat la o unitate medicală.

Prima oprire a fost la un spital din Bacău, dar din păcate, copila a fost trimisă acasă, fără să se i facă prea multe analize pentru a se depista ce se întâmplă cu

starea ei de sănătate.

Citeste si: Drama prin care a trecut Ella de la Puterea Dragostei: ”Nu se mai termina din probleme”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Apoi, nepoțica cântărețului a fost transportată de urgență la un spital din București, unde Jador s-a prezentat imediat pentru a-i fi aproape. Vedeta s-a îngrijorat pentru nepoata sa și i-a stat alături în clipele grele.

Jador, alături de întreaga sa familie

Cântărețul Jador a fost alături de nepoțica sa și a vrut să se asigure că totul este în regulă, motiv pentru care a adus-o la o unitate medicală din Capitală.

Copila a fost internată imediat și supusă unor analize amănunțite.

Jador este alături de familia lui mereu[Sursa foto: Instagram]

”A înghițit magneți. Spitalul din Bacău a trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Au spus că dacă nu stătea atât de mult cu magneții în ea, era mai ok.”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Jador scoate videoclip dupa videoclip

”Nu trebuia să îi taie din intestin”

Nu trebuia să îi taie din intestin dacă ajungea mai repede la spital ”, a declarat Jador în cadrul emisiunii Xtra Night Show, scrie spynews.ro.

Cadrele medicale din București i-au făcut un set de analize și de raze pentru a afla unde sunt amplasați respectivii magneți. Ulterior, nepoțica lui Jador a ajuns pe masa de operație, doctorii fiind nevoiți să-i taie o parte din intestin, din nefericire pentru micuță.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si