Mai multe încercări de a-i salva viața au fost făcute de paramedicii de urgență, iar femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a fost diagnosticată cu răni grave în urma înjunghierii într-un atac domestic.

Incidentul a avut loc la o proprietate din Lake Haven, Australia, sâmbătă, 13 mai 2023, seara în jurul orei 21:00. Poliția a fost chemată la fața locului și a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Citește și: O femeie care s-a rătăcit într-o pădure din Australia, găsită după cinci zile: ”Luase cu ea doar câteva gustări și acadele”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat cunoscut de victimă a atacat-o cu un cuțit în timpul unei altercații pe o alee din apropierea unei case. Femeia în vârstă de 56 de ani a fost găsită cu mai multe răni de cuțit și a fost transportată de urgență la spital.

Bărbatul ar fi pătruns într-o casă din apropiere, unde a făcut prăpăd  cu un ciocan

Martorii au raportat că au încercat să oprească atacul și au reușit să o salveze pe femeie.

Bărbatul a fugit de la locul faptei după ce a spart geamurile mașinii victimei.

Citește și: Fosta alcoolică a ajuns trainer de fitness după o schimbare neașteptată. Cum a renunțat la băutură

Bărbatul a fost reținut de polițiști și acuzat de mai multe infracțiuni violente în familie, printre care tentativă de omor, provocarea unor răni grave sau vătămări corporale cu intenția de a ucide și intrarea prin efracție.

Judecătorii au refuzat eliberarea bărbatului pe cauțiune, iar acesta urmează să compare în fața Curții Locale Wyong în cursul zilei de luni.

Citește și: Incredibil cum a reușit o femeie să câștige un premiu uriaș la loto! A visat numerele câștigătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si