Close sidebar
Close sidebar

Clipe de coșmar pe străzile unui oraș australian! Un bărbat a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina

Un incident violent a avut loc în Australia, când un bărbat a înjunghiat o femeie pe aleea unei case și a spart geamurile mașinii acesteia cu un ciocan. Se presupune că cei doi se cunoșteau anterior. Martorii prezenți la fața locului l-au urmărit pe bărbat, care a intrat apoi prin efracție într-o locuință și a cauzat alte pagube folosind ciocanul. Bărbatul a fost ulterior arestat de poliție.

Alexandra Costea,

Clipe de coșmar pe stăzile unui oraș australian! Un bărbat a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe încercări de a-i salva viața au fost făcute de paramedicii de urgență, iar femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a fost diagnosticată cu răni grave în urma înjunghierii într-un atac domestic.

Incidentul a avut loc la o proprietate din Lake Haven, Australia, sâmbătă, 13 mai 2023, seara în jurul orei 21:00. Poliția a fost chemată la fața locului și a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Citește și: O femeie care s-a rătăcit într-o pădure din Australia, găsită după cinci zile: ”Luase cu ea doar câteva gustări și acadele”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un bărbat cunoscut de victimă a atacat-o cu un cuțit în timpul unei altercații pe o alee din apropierea unei case. Femeia în vârstă de 56 de ani a fost găsită cu mai multe răni de cuțit și a fost transportată de urgență la spital.

Bărbatul ar fi pătruns într-o casă din apropiere, unde a făcut prăpăd  cu un ciocan

Martorii au raportat că au încercat să oprească atacul și au reușit să o salveze pe femeie. Bărbatul a fugit de la locul faptei după ce a spart geamurile mașinii victimei.

Citește și: Fosta alcoolică a ajuns trainer de fitness după o schimbare neașteptată. Cum a renunțat la băutură

Bărbatul a fost reținut de polițiști și acuzat de mai multe infracțiuni violente în familie, printre care tentativă de omor, provocarea unor răni grave sau vătămări corporale cu intenția de a ucide și intrarea prin efracție.

Judecătorii au refuzat eliberarea bărbatului pe cauțiune, iar acesta urmează să compare în fața Curții Locale Wyong în cursul zilei de luni.

Citește și: Incredibil cum a reușit o femeie să câștige un premiu uriaș la loto! A visat numerele câștigătoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI