Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, este o mare iubitoare de animale, iar o intamplare petrecuta zilele trecute a afectat-o teribil.. In timp ce se afla la volan, a vazut o pisica lovita de o alta masina, al carei sofer nu a oprit sa vada ce se intampla cu animalul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Nemernic! Ticalos! Ii doresc nemernernicului care a lovit cu masina o pisicuta la intersectia strazilor Timpului cu Popa Nan in jurul orei 18 si a lasat-o, zbatindu-se, pe caldarim, fara sa opreasca, sa nu aiba somn mult timp! Ce neom! Ce ticalos!”, a marturisit Monica Pop. “Felicitari celor 3 copii, care i-au dat primul ajutor, pina am oprit noi. Felicitari si parintilor care i-au crescut asa! Pisicuta traieste, desi a suferit rau! Are o labuta ranita!Si dureri la coloana, dar poate merge! Imi va fi greu sa uit episodul asta!”, a mai spus medicul oftalmolog, potrivit WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si