Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groază în Mureș! Incendiu de proporții într-un bloc: Zeci de persoane evacuate de autorități

Incendiu de amploare în Mureș! Un apartament a fost cuprins de flăcări și există riscul de a se extinde și la alte locuințe.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Optsprezece persoane, între care trei copii, au fost evacuate, marţi, dintr-un bloc din municipiul Reghin, judeţul Mureş, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu. Pompierii au reuşit să stingă focul, iar cei trei copii şi şapte adulţi au primit asistenţă medicală la faţa locului.

Citeste si: Accident teribil în Arad! Un bărbat a murit pe loc, iar alți doi sunt grav răniți

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au anunţat că un incendiu a izbucnit, marţi, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Reghin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară, în timpul incendiului fiind degajări mari de fum.

Citeste si: Lumea a votat: Roxana, descalificată de la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între ea si Simina

În urma incendiului, au fost evacuate 18 persoane- 15 adulţi şi 3 copii. Din persoanele evacuate, şapte adulţi şi trei copii au fost asistaţi medical la fata locului, ceilalţi au refuzat examinarea.

Incendiul a fost stins.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI