Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groaza pentru pasagerii unui avion. O femeie care a decedat la 45 de minute de la decolare "si-a continuat zborul" ,acoperita cu o patura, alaturi de ceilati calatori

Pasagerii unei curse Antalya-Moscova au trecut prin clipe de groaza in timpul zborului. O femeie a decedat la 45 de minute dupa decolare, iar cadavrul femeii a fost acoperit cu o patura si "si-a continuat" zborul alaturi de ceilalti calatori.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Femeia in varsta de 50 de ani suferea de diabet, iar insulina ei se afla in bagajul de cala. Sotul femeii a povestit ca aceasta si-a facut o injectie chiar inainte sa urce in avion si a considerat ca ca nu mai are nevoie de ea pe timpul zborului de 3 ore si 15 minute.
Insotitorii de la bordul aeronavei Azur Air nu au putut sa o resusciteze pe femeie, care a decedat sub privirile ingrozite ale celorlati pasageri.
Personalul aeronavei a acoperit trupul neinsufletit al femeii cu o patura pe durata calatoriei.

Femeia in varsta de 50 de ani suferea de diabet, iar insulina ei se afla in bagajul de cala. Sotul femeii a povestit ca aceasta si-a facut o injectie chiar inainte sa urce in avion si a considerat  ca nu mai are nevoie de ea pe timpul zborului de 3 ore si 15 minute.

Insotitorii de la bordul aeronavei Azur Air nu au putut sa o resusciteze pe femeie, care a decedat sub privirile ingrozite ale celorlati pasageri. Personalul aeronavei a acoperit trupul neinsufletit al femeii cu o patura pe durata calatoriei, scrie The Sun.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI