Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groaza traite la slujba de duminica! Un copilas a cazut din clopotnita la o biserica din Bucuresti

Un accident grav a avut loc azi, la o biserica din Bucuresti, cand un copil a cazut din clopotnita de la o inaltime de doi metri.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un copil de numai 3 ani, a cazut astazi din clopotnita bisericii Adormirea Maicii Domnului din Bucuresti, unde se afla cu familia, la slujba de duminica.

Din primele informatii, a rezultat ca tatal copilului a urcat sa traga clopotul, iar micuul s-au dus dupa acesta. Intr-o clipa de neatentie, baietelul a alunecat si a cazut in gol circa doi metri spre disperarea parintilor si a celor prezenti in lacasul de cult.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La fata locului a venit imediat o ambulanta, care l-a preluat pe micut si l-a transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Din declaratiile medicilor, baietelul ar avea un traumatism cranio-facial si i se vor face investigatii suplimentare. Ranile suferite de copil sunt minore.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI