Close sidebar
Close sidebar

Clipe de panică la Craiova! Un șofer a intrat cu mașina în Spitalul Județean!

Situție incredibilă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean de Urgență Craiova. Un șofer a intrat cu mașina chiar în sala de așteptare a UPU.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș Severin a intrat cu un autoturism în ușile de acces ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Conducătorul autoturismului este singurul rănit”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Reprezentanții SJU Craiova au solicitat un echipaj de descarcerare pentru a trage autovehiculul din interiorul camerei de urgențe și pentru a îndepărta grilajul ușilor de la intrare. Surse din cadrul UPU Craiova spun pentru GDS că bărbatul ajunsese la spital pentru că ar avea copilul internat în secția Pediatrie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„A vrut să iasă din Unitatea de Primiri Urgențe și în acel moment și-a prins degetele în uși. S-a enervat, a luat mașina și a intrat în ele”, spune sursa.

Politistii doljeni l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul exiprat. Șoferul de 39 de ani a declarat în fața oamenilor legii că, în timp ce a pus mașina în mișcare, a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație și așa a ”reușit” să intre în UPU.

Mai mulți pacienți erau în interiorul Urgenței, însă nu au fost răniți.

Medicii spun că au avut noroc că nu era nimeni în fața ușilor, pentru că numărul victimelor ar fi putut fi mult mai mare. Primele date medicale arată că șoferul este rănit, dar nu este în stare gravă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI