Clipe de panică au fost joi la Curtea de Apel Constanța, după ce o femeie a încercat să intre cu un cuțit în instituție. Individa a mărturisit, după ce a fost oprită de forțele de ordine, că a vrut să amenințe o grefieră care își desfășoară activitatea în cadrul instituției.

Femeia în vârstă de 53 de ani a fost depistată de către jandarmul de serviciu în jurul ore 08:30 dimineața.

Acela a fost momentul în care a fost descoperit asupra sa cuțitul de 30 de centimetri lungime. 

Citește și: VIDEO: Turistă sfâșiată de urs pe Transfăgărășan! Femeia de 72 de ani voia să-i facă poză animalului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

curte de apel, jandarmerie constanta, amenintari, cutit

Cuțitul găsit asupra femeii de la Curtea de Apel.

[Sursa foto: Jandarmeria Constanța ]

Femeia a fost dusă de către forțele de ordine la sediul jandarmeriei, după care a fost predată polițiștilor, care continuă cercetările. 

„Azi, 30.05.2024, în jurul orei 08.30, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa, s-a prezentat o femeie de 53 de ani. Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitație pe care o avea femeia și a remarcat că aceasta vorbea pe un ton amenințător, așa că a legitimat-o și i-a inspectat bagajele, găsind în sacoșa femeii un cuțit de peste 30 cm lungime.


Femeia a afirmat în fața jandarmului că a venit astfel înarmată ca „să o sperie” pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel și cu care avea un conflict de natură personală.
Ca urmare a celor constatate, jandarmul din postul de pază a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns rapid la faţa locului iar jandarmii au reținut-o pe femeie și au însoțit-o la sediul jandarmeriei.
Ulterior, după întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii, aceasta a fost predată lucrătorilor de poliție, pentru continuarea cercetărilor
, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, printr-o postare pe Facebook.

Pentru fapta sa, în cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă, potrivit legislației în vigoare. 

Citește și: Român arestat pentru trădare! Spiona obiectivele militare românești sau NATO și furniza informațiile Rusiei

curte de apel, jandarmerie constanta, amenintari, cutit

Femeia riscă sancțiuni serioase. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si