„Este un diagnostic grav, dar încă se poate rezolva şi sper la un rezultat favorabil. O să fie greu o vreme, dar voi lupta din toate puterile mele”, a spus fosta sportivă, în vârstă de 66 de ani.

Navratilova nu va merge la Australian Open

Navratilova, câştigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi la dublu, nu va merge la Australian Open, luna aceasta, unde urma să lucreze ca expert TV, dar, într-o declaraţie a reprezentantului, se arată că prognosticul este bun.

„Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în ​​stadiul I. Prognosticul este bun şi Martina îşi va începe tratamentul luna aceasta.
Tipul de cancer este HPV şi acest tip răspunde foarte bine la tratament. Martina a observat un ganglion limfatic mărit la gât în ​​timpul Turneului Campioanelor de la Fort Worth. Deoarece acesta nu a scăzut, a făcut o biopsie, iar rezultatele au relevat că are cancer la gât în stadiu 1.

Citește și: Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate. Liderul rus ar fi apelat la sosii pentru aparițiile sale publice din ultima perioadă

În timpul în care Martina era supusă analizelor pentru gât, la sânul ei i s-a găsit o formă suspectă, care ulterior a fost diagnosticată ca fiind cancer, fără legătură cu cancerul la gât. Ambele aceste tipuri de cancer sunt în stadiile incipiente", a spus reprezentantul fostei sportive.

Reprezentantul speră să se poată alătura prin Zoom

Acesta a precizat că Martina nu va dezbate turneul Australian Open pentru Tennis Channel din studioul lor, dar speră să se poată alătura "din când în când prin Zoom.”

Drama lui Matei, copilul care suferă de cancer, căruia România nu îi poate oferi șansa la viață

Matei este un adolescent de numai 15 ani, care până acum două luni avea o viață ca a oricărui alt copil. El este iubit de familie, de prieteni, este îndrăgit de profesori,

este premiant la școală și sportiv de performanță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totuși, chiar dacă pare că are o viață perfectă, Matei este pus într-o situație foarte dificilă din cauza unui diagnostic nemilos.

Durerile de cap s-au transformat în tumoră cerebrală

Viața lui Matei a luat o turnură cu totul neașteptată, iar totul a început de la niște banale dureri de cap care s-au dovedit a-i fi fatale.

Astfel, niște simple dureri de cap s-au transformat într-o tumoră cerebrală. 

Mama lui Matei, Ana Maria, a povestit că băiatul ei începuse să aibă dureri de cap în luna septembrie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Îi mai dădeam câte un analgezic, fiind convinsă că este de la oboseală totul. Matei face fotbal de performanță de la 6 ani, este premiat, elev   în clasa a IX-a la Colegiul Național „Al.I. Cuza” din Ploiești. E un copil muncitor și, de mic, a vrut să dea tot ce e mai bun din el. Văzând că durerile nu trec, am început să îi facem investigații. Analizele de sânge îi ieșeau mereu bune”, a povestit mama lui Matei.

Citește și: De nedescris: O clinică din Anglia a trimis mesaje pacienților potrivit cărora au cancer, în loc de urări de Crăciun

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si