Chiar dacă a pierdut primăria Sectorului 1, potrivit rezultatelor provizorii, Clotilde Armand continuă lupta pentru scaunul de primar. Încă de pe data de 9 iunie, de la alegerile locale, aceasta încearcă să demonstreze că voturile celor care au ales-o nu au fost luate în calcul, dintr-un motiv sau altul.

Chiar dacă nu are susținerea celorlalte personaje politice importante din tara, precum Marcel Ciolacu și Cristian Popescu Piedone, care au criticat-o dur pe ea și pe Radu Mihaiu, Clotilde Armand spune că a are dovada că alianța PSD PNL au pus voturi din pix.

clotilde armand, voturi, primar sector 1

„Iată dovezile despre cum și-au pus cei din PNL PSD sute de voturi "din pix". Alegerile din 9 iunie 2024 au fost viciate inclusiv prin organizarea și desfășurarea necorespunzătoare de către AEP a procesului electoral. Membrii secțiilor de votare au fost obligați să muncească fără pauză peste 24h fără întrerupere, în unele cazuri chiar 50h, ceea ce pune sub semnul întrebării capacitatea lor de concentrare și atenția în prevenirea fraudelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În mod normal, după numărarea voturilor ar trebui să nu existe nicio diferență între numărul de buletine de vot ajunse în secții și numărul de buletine de vot consemnate in procesul verbal final.

Nu ar trebui să existe nicio diferență între numărul de votanți și numărul de voturi- valabile+ nule. Matematica nu minte! Am descoperit însă numeroase secții de la care lipsesc buletine de vot.
Prin verificarea a 41 secții de votare, am stabilit ca diferența dintre numărul de buletine de vot distribuite in secțiile din Sectorul 1 și suma dintre numărul de buletine de vot utilizate+ buletine anulate depășește 2097 buletine de vot care nu au fost procesate legal.
Această diferență nu poate fi explicată sau admisă.(...) Din lipsa de timp, nu am putut analiza toate secțiile de votare, dar este evident că fenomenul este generalizat la majoritatea secțiilor.

În fapt, diferența provizorie de voturi între candidatul ADU și candidatul PSD-PNL este sub 450 de voturi, adică sub 0,5% din total votanți.  Ținând cont de faptul că numărul de buletine de vot problematice depășește de peste 5 ori diferența provizorie de voturi dintre primii doi candidați, este plauzibil ca erorile din procesul electoral privind procesarea acestor voturi să fi putut schimba rezultatul alegerilor, împiedicând astfel dreptul fundamental la libera exprimare a intenției de vot a cetățenilor”, a scris Clotilde Armand, într-o postare lungă pe pagina sa de Facebook.

Citește și: VIDEO Rezultate parțiale sectoare București. Răsturnare de situație în lupta pentru Primăria Sectorului 1. Cine vor fi primarii de sector în Capitala UPDATE

clotilde armand, voturi, primar sector 1


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si