Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Capitala Transilvaniei a depășit orașe precum Tokyo, Praga sau Helsinki

„Orașul Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 25 în topul celor mai sigure orașe din lume. Clujul a obținut un punctaj de 77,59 din 100 în clasamentul în care se mai regăsesc și orașele Timișoara și Brașov, pe locurile 32 și 54.

Capitala Transilvaniei a depășit orașe precum Tokyo, Praga sau Helsinki la capitolul siguranță generală într-o localitate.

Pentru a măsura siguranța unui oraș se iau în considerare factori precum nivelul criminalității, siguranța mersului pe jos în timpul zilei și al nopții, numărul de tâlhării, atacuri fizice pe stradă, consumul de droguri și alte infracțiuni violente. Se pare că la toate acestea, Clujul stă cel mai bine dintre toate orașele mari din țara noastră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În plus, aici s-au luat în calcul și condițiile economice, infrastructura și stabilitatea socială.

Potrivit Ranking Internațional cele mai sigure orașe din lume sunt Abu Dhabi, Doha și Ajman.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si