Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cluj-Napoca se poate mândri cu Turnul Pompierilor. Acesta oferă imagini spectaculoase deasupra orașului

Clujul are o nouă atracție turistică, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului. Intrarea este gratuită, iar fotografiile la înălțime vor ieși cu siguranță foarte bine.

Redactia Stirile Kanal D,

Cluj-Napoca se poate mândri cu Turnul Pompierilor. Acesta oferă imagini spectaculoase deasupra orașului

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Turnul Pompierilor oferă imagini spectaculoase deasupra orașului 

„Dacă vreți să vizitați Clujul toamna aceasta nu trebuie să ratați Turnul Pompierilor. Este cea mai nouă atracție turistică din oraș și, cu siguranță, o să vă placă. Acest monument istoric a fost reabilitat recent și a fost introdus în circuitul turistic al orașului. De aici se poate admira orașul de la înălțime. Practic, vă puteți bucura de o panoramă de 360 de grade asupra Clujului, iar în interior sunt câteva spații dedicate activităților cultural artistice.

În turn se poate urca atât pe scări, cât și cu liftul, dar experiența este completă atunci când alegeți să faceți puțină mișcare.

Programul de vizitare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar în zilele de joi se poate urca până la 22:00. Un lucru foarte important: intrarea este gratuită oricând și pentru oricine.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În plus, dacă veniți în prima parte a zilei nu veți avea parte de aglomerație și veți putea face poze cât se poate de reușite de la înălțime.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI