Close sidebar
Close sidebar

Cluj-Napoca. Un tanar de 16 ani s-a aruncat de la etajul 9

Incidentul s-a intamplat in urma cu putin timp. Din primele informatii, un minor de 16 ani s-ar fi aruncat de la etajul 9.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"În jurul orei 14.40, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a cazut de la înălţime pe plafonul unui imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Calea Floreşti, din Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat al Poliţiei Cluj.


Conform primelor informatii, un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului, de pe casa scarii, fiind constatat decesul acestuia. Politistii efectueaza cercetarea la fata locului pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs acest incident, scrie adevarul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI