Un tânăr în vârstă de 25 de ani care nu era cazat la hotelul unde se afla femeia violată, a reușit să intre peste aceasta în baie deoarece ușa de la cameră era descuiată.

Femeia în vârstă de 49 de ani este din Spania, dar are domiciliul în județul Cluj-Napoca. Acesta inițial nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, ulterior s a răzgândit.

Pe bărbat poliția l-a găsit la scurt timp, s-au făcut percheziții la locuința lui în data de 16 august, și tot atunci a și fost reținut, în data de 14 ea a anunțat poliția.

Citeste si: VIDEO| NOI imagini exclusive cu criminalul educatoarei! Cum a fost prins și ce le-a spus autorităților: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre ce s-a întâmplat" 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ușa camerei de hotel era deschisă[Sursa foto: PixaBay]

Agresorul sexual a fost arestat preventiv

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Totul s a întâmplat în data de 14 august. După incident femeia a sunat la 112, însă el i-a smuls telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat o și a întreținut relații sexuale.

Cei doi nu se cunoșteau

După mai multe investigații a reieșit faptul că cei doi nu se cunoșteau și tânărul a intrat în hotel când nu era nimeni la recepție și din păcate, poliția a anunțat că nu exista camere de supraveghere la hotel. 

Citeste si: VIDEO| O fată de 16 ani a ucis un bărbat care a încercat să o violeze

Într-un comunicat al Poliției din Cluj-Napoca se arată faptul că polițiștii municipiului Cluj-Napoca- Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si