Situat în centrul Transilvaniei, acest oraș cosmopolit european a devenit, în timp, o destinație importantă pentru afaceri, oferind numeroase piste în ceea ce privește investițiile străine.

Rezervă o sală de conferințe în Cluj pe Instant.Space dacă ai în plan organizarea unui eveniment tematic sau o întâlnire de business. Aici ai acces la o gamă diversă de săli de conferință și servicii suplimentare (catering, cazare invitați, aparatură audio-video etc.)

De remarcat este faptul că mediul socio-politic local a lansat numeroase proiecte care să încurajeze expunerea ideilor de business iar prin cele mai relevante beneficii putem enumera:

- forța de muncă bine pregătită, calificată la standarde înalte care poate fi tranzacționată la prețuri extrem de competitive

- impozitul pe profit este mai scăzut în comparație cu alte centre de business

Acest oraș se remarcă prin afaceri de succes ce au ajuns a fi recunoscute la nivel internațional, fiind totodată un spațiu dinamic ce susține reforma politicilor economice astfel încât acestea să se încadreze evoluției macroeconomice.

Susținere din partea factorilor politici- Cluj-Napoca reprezintă un spațiu important, ce stimulează lansarea și dezvoltarea serviciilor de cercetare și dezvoltare, inovare, informații, tehnologie și comunicații.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ministerul Finanțelor Publice promovează, la un anumit interval, deschiderea de noi sesiuni de cereri de finanțare cu scopul de a stimula dezvoltarea regională. Obiectivul principal este crearea de noi locuri de muncă prin granturi de la bugetul de stat care să acopere cheltuieli eligibile cum ar fi salariile angajaților.

Evoluția afacerilor în Cluj-Napoca

Cluj reprezintă un oraș ce încurajează atât formatul clasic de afaceri cât și incubatoarele start-up.

De exemplu, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative este un spațiu de lucru dedicat inovației, educației și dezvoltării și a fost lansat la inițiativa factorilor politici și privați.

Obiectivul principal este stimularea dezvoltării unor legături solide între start-up-uri, persoanele ce activează în industriile creative și corporații- astfel au fost organizate evenimente cu scopul de a facilita parteneriate și colaborări. Instant.Space te ajută să organizezi un eveniment, simplu și eficient. Aici ai acces la o varietate de săli de conferință adaptate profilului și bugetului.

Și Romanian Business Exchange a dezvoltat o platformă digitală de matchmaking unde companiile internaționale/investitorii/factorii de decizie pot identifica parteneri de business și oportunități de dezvoltare în Cluj dar și în alte orașe din România.

Pe de altă parte InvestRomânia a lansat Ghidul Investitorului Străin, un instrument complex ce include prezentarea în detaliu a unor domenii atractive pentru investitori: Ecosistemul de afaceri, Disponibilitățile de finanțare, Legislația muncii și Politica fiscală oferind potențialului investitor informații relevante despre oportunități de afaceri, indicatori macroeconomici, educație, etape privind deschiderea unei afaceri etc.

Se poate observa astfel moduri practice și proiecte ce au obiective comune privind susținerea și dezvoltarea mediului de business.

Instant.space – Partenerul Perfect pentru rezervarea de sălilor de conferințe

Planifică un eveniment de exceție și alege sala potrivită pe Instant.Space. Stabilește bugetul și nevoile suplimentare apoi completează secțiunile motorului de căutare de pe prima pagină.

Vei primi recomandări adaptate profilului tău și variante în ceea ce privește catering, cazare invitați, configurarea mobilierului în sală etc.)

Instant.space- Solutie modernă și flexibilă

Platforma Instant.Space a fost creată în acord cu tendințele de business actuale, ca un instrument complet, accesibil oricărei persoane interesate spre a organiza un eveniment. Procesul rezervării unei săli de conferință este simplificat, totul desfășurându-se doar cu câteva click-uri.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Cele mai importante beneficii dacă aleg o sală de conferințe pe Instant.Space:

- elimini discuțiile/solicitările către hoteluri, centre dedicate

- primești în cel mai scurt timp sălile de conferință, în funcție de: locația dorită, număr de participanți/capacitate, set-up dorit în sală (teatru, U-shape etc.) și data/datele evenmentuluietc.

- rezervi simplu și rapid din ofertele propuse

- ai controlul bugetului pe măsură ce îți configurezi evenimentul- după configurarea completă a evenimentului poți vizualiza suma totală

Concluzii

Oricine planifică să lanseze o companie în Cluj se va bucura de condiții avantajoase și un mediu propice în ceea ce privește promovarea și crearea de noi parteneriate. Totul începe cu o idee bună, un plan bine pus la punct și o echipă de excepție. Pe Instant.Space poți alege o sală de conferințe pentru următorul eveniment, indiferent că ai în plan lansarea unui produs inovativ sau o sesiune de networking.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si