Close sidebar
Close sidebar

Coca-Cola HBC lanseaza platforma "Dupa Noi". O lume mai buna, prin protejarea mediului si a resurselor, dar si prin promovarea traditiilor

De curand, Coca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria băuturilor de pe piaţa locală, a lansat platforma "După Noi".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Platforma" Dupa noi" inglobeaza atât iniţiativele companiei, cât şi programe ale comunităţilor, reflectă filosofia companiei, aceea de a face tot ce este posibil pentru a lăsa în urmă o lume mai bună, prin protejarea mediului şi a resurselor, prin promovarea valorilor, a tradiţiilor, a poveştilor şi a locurilor din România.

După Noi a apărut din nevoia de a ne defini pe noi, ca oameni, pe de o parte, şi pe noi ca producători şi îmbuteliatori de băuturi răcoritoare şi apă minerală, pe de altă parte. Am avut în vedere ţelul nostru, acela de a inspira un viitor mai bun, de a răspândi fericire şi de a uni oamenii. Acest ţel există pentru a ne ghida şi pentru a ne aminti de ce suntem aici şi în ce credem cu adevărat. Suntem convinşi că unul dintre lucrurile care ne unesc este conştientizarea faptului că suntem ceea ce lăsăm în urma noastră", declară Irina Ionescu, Public Affairs& Communication Manager Coca-Cola HBC România, potrivit dcnews.ro.

Proiectul „După Noi" începe cu Ţara Dornelor, o zonă
foarte specială pentru Coca-Cola HBC, pe de o parte pentru că este unul din puţinele locuri din ţară unde mediul natural a rămas intact, iar oamenii au rămas autentici- autenticitatea fiind şi una din valorile companiei noastre – şi pe de altă parte pentru că este zona de unde izvorăşte apa pentru produsele Dorna, Dorna Izvorul Alb şi Poiana Negri.

În Ţara Dornelor, mai precis în Poiana Negrii, compania deţine fabrica de îmbuteliere a apei minerale, aici locuind peste 150 de angajaţi Coca-Cola HBC şi familiile lor.


Ni s-a părut firesc să oferim ceva înapoi acestei regiuni, precum şi oamenilor care locuiesc aici şi contribuie la prezervarea şi autenticitatea ei. Dincolo de promovarea zonei şi a poveştilor minunate pe care le-am descoperit aici, lucrăm la proiecte punctuale care vor ajuta la dezvoltarea comunităţii locale.", adaugă Irina Ionescu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI