Close sidebar
Close sidebar

Cod Galben de ger in Moldova, Muntenia, Oltenia si estul Transilvaniei - Avertizarea tine pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, avertizare cod galben de frig persistent, valabila pana marti, interval in care in Moldova, Muntenia, Oltenia si estul Transilvaniei vremea se va mentine deosebit de rece.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in Moldova, Muntenia, Oltenia si estul Transilvaniei vremea se va mentine deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineata si noaptea va fi ger.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -7 si -3 grade, iar cele minime se vor situa intre -20 si -10 grade, izolat mai coborate.

Avertizarea cod galben de frig persistent a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila pana marti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI