Close sidebar
Close sidebar

COD GALBEN de ninsori în București și în mai multe județe. Anunț ANM de ultim moment

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o avertizare Cod galben de ninsori, valabilă în data de 30 noiembrie, intervalul 05:00 - 20:00, în Capitală și în județele din sudul şi estul Munteniei, precum şi în cea mai mare parte a Dobrogei. În Bucureşti se va depune un strat de zăpadă de până la 5 cm.

Razvan Ilie,

Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit avertizării ANM de ultim moment , în regiunile din sud-estul țării vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi, pe arii restrânse 15- 20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40- 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Citeste si: Când se aprind luminiţele de Crăciun în Bucureşti 2020? Târgul de Crăciun nu va fi deschis!

Cod galben de ninsori

Meteorologii atrag atenţia că în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei şi în restul Munteniei se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare. Pe litoral vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.

Sunt vizate de această atenţionare municipiul Bucureşti şi judeţele: Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman. În Bucureşti se va depune un strat de zăpadă de până la 5 cm. 

Sunt vizate de această atenţionare municipiul Bucureşti şi judeţele: Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI