Cod galben de vreme rea în șase județe din țară. În intervalul menționat local în Dobrogea și în Muntenia și vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice.

Citeste si: București, cea mai mare piscină dupa fiecare ploaie. De ce se inundă străzile din Capitală după fiecare ploaie torențială

Cantităţile de apă vor depăşi 15...20

l/mp şi izolat 30 l/mp.

Județele afectate sunt Prahova, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Constanța.

Citeste si: Vremea de Rusalii 2022: Prognoza meteo completă pentru staţiunile de la mare şi de la munte

Cum va fi vremea de Rusalii

Vremea de Rusalii. Ca în fiecare an, angajații se vor bucura de o mini vacanță de Rusalii. Anul acesta, sărbătoarea va avea loc pe 12 și 13 iunie. Prima zi de Rusalii va pica duminica, zi pe care o mare parte dintre salariați o au deja liberă. Astfel, ziua de 13 iunie va fi zi liberă legală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iată  cum va fi vremea în mini vacanța de Rusalii  din acest an!

Citeste si:  Meteo matinal 24.05.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a lunii iunie. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării.

Citeste si: VIDEO- 21 de județe intră sub avertizare de cod galben de vreme rea

La  Constanța, mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru începutul verii. Potrivit meteorologilor, regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar.

În Constanța, cerul va fi variabil, în majoritatea timpului va fi senin, cu înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului local.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si