Close sidebar
Close sidebar

Cod Portocaliu de ger in Bucuresti. Pana miercuri, temperaturile minime se mentin in jur de -29 de grade

Reprezentantii ANM au anuntat vreme rece in toata tara, iar in Bucuresti au decretat cod portocaliu de ger, cod ce se va mentine pana miercuri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In jumatatea de nord a Moldovei, in Banat si Oltenia va ninge slab, iar in rest va fulgui.

In Bucuresti, temperaturile vor fi intre minus 18 si minus 20 pe timp de zi, iar seara ele vor scadea spre minus 29 de grade Celsius.

In urmatoarele zile

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Marti se anunta inca o zi geroasa. Pe timpul zilei va ninge slab in nord-est si in extremitatea de sud a tarii dar seara si noaptea, vin ninsori consistente in jumatatea de sud-est a tarii.

Miercuri se va incalzi usor, va continua sa ninga in jumatatea de sud-est a tarii si va fi viscol in Dobrogea, in sudul si centrul Moldovei, in Muntenia, dar si in Carpatii de Curbura.

Pe litoral, dimineata vor fi ploi, lapovite si polei. In rest va ninge slab catre seara.

Joi va continua sa se incalzeasc. Spre seara si noaptea mai vin ninsori in zonele intracarpatice si la munte iar in Banat vor fi si lapovite si ploi si se va forma polei. In celelalte zone, mai vin cateva ninsori sporadice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI