Close sidebar
Close sidebar

Cod portocaliu de ninsori si viscol in 14 judete din nord si centru, cod galben in restul tarii. Harta zonelor afectate

Paisprezece judete din nordul si centrul tarii vor fi duminica sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, pentru Bucuresti si celelalte judete fiind emisa o avertizare cod galben de vant, care la rafala va ajunge la 80 - 90 de kilometri pe ora. ##VIDEO34007##

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ANM, in intervalul 09.00- 20.00, vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze mai mari in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania, unde rafalele vor depasi 60...70 km/h si pe arii restranse vor atinge 80...90 km/h.

Va ninge moderat cantitativ in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte, unde se va depune strat de zapada.

Meteorologii au emis cod portocaliu in paisprezece judete din nordul si centrul tarii, valabil duminica, intre orele 11.00 si 18.00. In acest interval, la munte va continua sa ninga, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, cu precadere la altitudini de peste 1400 m, vantul va sufla tare, cu peste 90...100 km/h, viscolind puternic si troienind zapada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

In judetele Suceava, Neamt si Botosani vor fi ninsori in general insemnate cantitativ si local viscolite, determinand temporar o scadere semnificativa a vizibilitatii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI