Close sidebar
Close sidebar

Cod rosu in Olanda! Oamenii au fost efectiv luati pe sus de vantul puternic - Trei persoane au murit! Copacii au fost smulsi din radacini, acoperisurile spulberate

Viscolul, care a paralizat Olanda, a dus la anulare tuturor curselor de pe aeroportul Amsterdam Schiphol, trei persoane au murit si multe cladiri au fost aproape distruse.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Vantul puternic, de peste 100 de kilometri la ora, a facut trei victime.

Doua persoane au murit dupa ce au fost lovite de copacii smulsi de vant, iar o persoana de 62 de ani, din Enschede, a decedat dupa ce peste masina in care se afla a cazut un copac.
 

Zeci de oameni au fost raniti din cauza copacilor cazuti si a acoperisurilor luate pe sus de vant, scrie site-ul dutchnews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imaginile cu furtuna puternica din Olanda sunt impresionante. Oamenii sunt efectiv luati pe sus de vijelie.
 

 

 

Toate cursele de pe aeroportul Amsterdam Schiphol au fost anulate, joi dimineata, din cauza viscolului puternic care a paralizat Olanda, relateaza AFP.



Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile a fost afectata si circulatia trenurilor, a tramvaielor si a autoturismelor.
 

"Tot traficul aerian a fost suspendat pana la noi ordine", a fost anuntul de pe Twitter al aeroportului.


 

 

O mare parte a Olandei este plasata sub cod rosu din cauza conditiilor meteorologice.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI