Codin Maticiuc joaca in noua productie intitulata “Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor”, in regia lui Emanuel Parvu (laureat cu  Heart of Sarajevo pentru Cel mai bun Regizor), el interpretandu-l pe Scurtu Mihail.( Vezi AICI cine a reusit sa-l sensibilizeze pana la lacrimi pe Codin)

Regizorul Emanuel Parvu
Actorul Serban Pavlu

Afaceristul a primit un rol important in aceasta pelicula, avand onoarea de a juca alaturi de actori renumiti precum Serban Pavlu (laureat cu  Heart of Sarajevo pentru Cel mai bun Actor), Florin Zamfirescu, Adrian Titieni

si altii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Avanpremiera va avea loc la Cinema Pro, 22 noiembrie, urmand ca din 24 filmul sa intre in cinematografele din Bucuresti si din tara.

“Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor” spune povestea lui Doru, un taietor de lemne ramas vaduv de o saptamana. Doru stie ca va trebui sa o duca inapoi la orfelinat pe Meda, fetita pe care au avut-o timp de opt ani in asistenta maternala.

Ca sa o pastreze pe Meda acasa si sa poata depune el dosarul pentru asistenta maternala, Doru trebuie sa faca rost de bani.

Insa intr-o localitate izolata, unde doar mersul la taiat de lemne si vanzarea vacilor pot aduce bani legal, Doru este fortat sa accepte, dupa ce a incercat tot ce este omeneste posibil, sa participe la o actiune de braconaj alaturi de Anisim, Oleg si... Patya, scrie cinemagia.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si