Codrin Stefanescu a afirmat ca i-a promis ginerului ca nu se va discuta politica, ci doar "ne vom distra, vom dansa si vom bea".

"Am pregatit un mic cadou pentru el sau ea care se va naste. Sunt lucruri strict romanesti, traditionale. Liviu Dragnea e pregatit, psihologic, sa fie bunic. Dar, nu stiu daca e insarcinata. Nu e o nunta cu dar. Ne vom distra pana in zori, eu voi ramane pana dimineata, vom petrece romaneste.

I-am promis ginerelui ca nu vom face politica, ci ne vom distra, vom dansa si vom bea.”, a spus Codrin Stefanescu la postul Antena 3.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, se insoara, pe 26 august, cu Gina Alexandra Tatulescu, fosta participanta la Miss Universe Romania, si care e fiica preotului Dionis Tatulescu. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului sau, care va avea loc duminica, sute de politicieni.

Potrivit mai multor surse G4Media.ro, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemati, in bloc, toti parlamentarii si europarlamentarii PSD (peste 200), toti ministrii guvernului Dancila (28), toti presedintii social-democrati de Consilii Judetene (31), toti liderii de organizatii judetene (47) precum si primarii de municipii resedinta de judet ai PSD (20). in total, peste 350 de persoane numai din partidul condus de Dragnea, la care se adauga politicienii din alte formatiuni, invitati personal.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si