Close sidebar
Close sidebar

Codruț de la Puterea Dragostei, alături de o focoasă brunetă. Cu cine s-a afișat acesta în public?

Fostul concurent din casa Puterea Dragostei pare că a dat-o uitării pe Alexandra, fosta sa iubită cu care s-a cunoscut în cadrul emisiunii. Acesta s-a pozat extrem de apropriat alături de o brunetă atrăgătoare. Află despre cine este vorba.

Andreea Bolocan,

Codruț s-a afișat cu altă femeie

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pop Codruț este cel care a pus punct relației cu Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei. La o distanță extrem de scurtă după ce fosta lui iubită a postat o poză pe Instagram cu un băiat, acesta a postat și el o poză alături de o brunetă pe nume Claudia.

Codruț s-a postat alături de o nouă fată

Chiar câștigătoarea sezonului trei spunea, recent, pe Instagram, că fostul ei iubit a ieșit imediat în club, după ce s-a despărțit de ea. De altfel, Alexandra amintea de o altă tânără cu care acesta s-ar fi afișat. Iată că posibila imagine a fost postată chiar de Codruț, pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Cuplul de la Puterea Dragostei care a decis să se afișeze în public. Nu o să îți vină să crezi

Codruț și Claudia

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Nu am ieșit să mă distrez! Am ieșit pentru că am treabă! Eu cred că ar trebui să îți vezi de treaba ta. Eu de când am venit în România și de când s-a terminat Puterea dragostei am ieșit o singură dată în club și asta a fost cu Codruț. Nu am mai ieșit de atunci, mi-am văzut de treaba mea(...) Dacă eu mă pozez cu un băiat spuneți că mi-am făcut relație, că l-am trădat pe Codruț.

Lumea vorbește mult. Că el s-a dus în club cu alta la câteva ore după ce ne-am despărțit, asta nu mai vedeti ”, spunea Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Cât de mult a putut să slăbească Daiana Marcu, fosta concurentă „Puterea Dragostei”. Ce mai este nou în viața frumoasei brunete

Are sau nu Codruț o nouă relație?

Până la această dată, Codruț nu a povestit cine este Claudia, deci nu se știe exact dacă bruneta din imaginea de mai jos este cea despre care Alexandra a vorbit, însă totul s-a întâmplat la scurt timp după ce relația lor s-a încheiat. Totuși, Codruț le-a promis celor care l-au susținut că atunci când va începe o nouă relație, el va anunța public acest lucru. Momentan, după spusele lui, ar fi singur, scrie wowbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI