Close sidebar
Close sidebar

Cofetarie inchisa dupa ce au fost gasite produse expirate, iar prajiturile aveau E-uri necomunicate consumatorilor

Cofetaria Silvian din municipiul Constanta a fost inchisa temporar, marti, de catre comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, dupa ce au fost gasite mai multe produse expirate, printre care si coloranti iesiti din termenul de garantie de 16 ani, iar prajiturile contineau E-uri necomunicate consumatorului, urmand sa fie facuta propunere de suspendare a activitatii unitatii de pana la sase luni la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Seful CJPC Constanta, Horia Constantinescu, a declarat ca marti comisarii institutiei au facut un control la cofetaria Silvian din municipiul Constanta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Echipele de control au descoperit coloranti expirati de 16 ani, conditii de depozitare neconforme, dar si faptul ca toate prajiturile contin E-uri necomunicate consumatorului.

“Toate prajiturile contin E-uri, unele care pot distruge capacitatea de concentrare si atentie a copiilor. Neinformarea corecta face ca parintii sa nu isi poata proteja copiii”, a declarat Horia Constantinescu.

Comisarii CJPC au retras de la comercializare toate produsele gasite in cofetarie.

De asemenea, cofetaria a fost inchisa temporar, dar conducerea CJPC urmeaza ca miercuri sa propuna Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Galati, suspendarea activitatii cofetariei pe o perioada de pana la sase luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI