Un cuplu de tineri au fost găsiți morți împreună în aceeași casă, într-un caz „foarte rar, dar o pură coincidență”, potrivit Mirror.

Citește și: VIDEO. Directoare de școală, arestată după ce a abuzat sexual un elev

Aleasha Sullivan, de 32 de ani, și Joshua Sandercock, de 30 de ani, care au fost găsiți amândoi morți în aceeași casă în același timp, însă ambii au murit din cauze naturale.

Citește și: De ce și-a ucis părinții imediat după eliberarea din închisoare. Fostul deținut a deschis focul la întâmplare pe o autostradă

Potrivit raportului medical detaliat, cauzele naturale au fost complet independente una de celălaltă.

Coincidență stranie- cum a fost posibil?

Poliția a ajuns la concluzia că amândoi tinerii au murit individual, din cauze naturale independente, într-un caz medical „foarte rar”.

Cum s-a produs tragedia: cei doi iubiți Aleasha Sullivan, 32 de ani, și Joshua Sandercock, 30 de ani, au fost descoperiți fără viață în apartamentul tinerei din Holcombe, Devon.

După o examinare post-mortem, o investigație amplă a concluzionat că nu există dovezi care să sugereze vreo legătură între cele două decese- în ciuda faptului că amândoi au fost găsiți morți în același timp și în același loc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aleasha Sullivan, 32 de ani

Aleasha Sullivan, 32 de ani, moarte misterioasă

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Un aspect ciudat care i-a făcut pe polițiști să considere moarte tinerei ca fiind suspectă este că ea avea la acel moment ordin de protecție împotriva iubitului, care fusese violent cu ea în trecut.  

O anchetă prezentată la Plymouth Coroners Court în data de 20 aprilie a informat că Aleasha, mama unui copil mic, avea un ordin de protecție împotriva violenței domestice împotriva lui Joshua la momentul morții sale, după o presupusă agresiune împotriva ei.

Cum au fost descoperite cele două cadavre 

Poliția a fost chemată la domiciliul tinerei după ce asistenții sociali care se ocupau de cazul ei au spus că nu au văzut-o de nouă zile.

„Speculația inițială și naturală a fost că cele două decese au fost legate unul de altul. Dar după o investigație detaliată, nu există nicio dovadă care să sugereze că Aleasha a murit din altceva decât dintr-o cauză complet naturală”, se spune în rechizitoriu.

Citește și: Femeia care și-a otrăvit "clona" cu o prăjitură, condamnată la 21 ani de închisoare

Dosarul medicale ale Aleashei a arătat că avea un istoric de dependență de droguri și probleme de sănătate mintală, precum și probleme de coagulare la picioare, care pot fi agravate prin consumul de droguri intravenos.

Aleasha s-a angajat însă în fața serviciilor de asistență medicală și a spus că este motivată să-și îmbunătățească situația și să scape de dependență.

Medicul ei de la Drug and Alcohol Services a declarat: „Era o persoană foarte traumatizată, dar am avut o speranță sinceră pentru ea și am crezut că se îndreaptă într-o direcție bună”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aleasha Sullivan și iubitul ei, morți împreună

Polițiștii britanici nu au putut confirma când a intrat Joshua în apartament sau cât timp fusese acolo înainte de moartea sa.

„În ciuda situației neobișnuite în care o altă persoană a fost găsită decedată la aceeași adresă în același timp, nu există dovezi după investigațiile medico-legale, medicale și ale poliției care să sugereze că cauzele morții celor două persoane au fost în vreun fel legate", a scris medicul legist.

„Se poate spune doar că Aleasha a murit probabil după 12 octombrie și trupul ei nu a fost găsit până pe 21 octombrie”.

Investigațiile au concluzionat că nu au existat circumstanțe suspecte în jurul celor două decese și nici semne de intrare prin efracție în locuință sau vreo implicare a unei terțe părți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si