Close sidebar
Close sidebar

Coincidenta stranie! O femeie a murit , dupa ce participase la un priveghi

O femeie a fost lovita mortal de o masina, la Coldau, in Bistrita-Nasaud. Victima tocmai participase la un priveghi .

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie de 70 de ani din localitatea Breaza a fost lovita mortal de o masina, la Coldau, in Bistriţa-Nasaud, in timp ce traversa drumul printr-un loc nepermis. Victima tocmai participase la un priveghi.

​Accidentul a avut loc pe DN 17, la marginea localitatii Coldau.

Un conducator auto de 32 de ani, din Pârva, a accidentat mortal o femeie de 70 de ani din satul Breaza care s-a angajat in traversarea neregulamentara a strazii. Femeia era in drum spre casa, iesind de la un restaurant unde a participat la masa prilejuita de un priveghi.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Echipajele de salvare au gasit victima inconştienta, in stop cardio-respirator, primul ajutor fiind acordat de Garda de Interventie Beclean, prin serviciul SMURD, care a inceput imediat manevrele de resuscitare.

Din pacate, victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare şi i-a fost declarat decesul.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI