Close sidebar
Close sidebar

Colesterol. Cum îți poți curăța vasele de sânge de colesterol în mod natural. Ai nevoie de trei ingrediente

Colesterol. Pentru a scăpa de toxine, pentru a crește elasticitatea vaselor de sânge și pentru a curăța depozitele de colesterol este recomandată curățarea vaselor de sânge. Iată cum poți face asta în mod natural!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Colesterol. Usturoiul și lămâia sunt considerate foarte eficiente pentru curățarea vaselor de sânge și pentru reducere nivelului de colesterol. E folosită de secole în medicina tradițională chineză. Iată cum se prepară.

Citeste si: Kefirul ar putea să ne protejeze de coronavirus. Iată cum îl poți prepara la tine acasă!

Ingrediente

4 căpățâni de usturoi
4 lămâi
3 litri de apa fiartă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mod de preparare

Colesterol. Curăță toți cățeii de usturoi. Taie lămâile felii și pune-le în apa fiartă. Pune apoi totul în mixer și amestecă bine. Adaugă compoziția într-un borcan curat și completează cu apă fiartă. Se lasă la frigider timp de trei zile. Se strecoară tinctura și se păstrează la rece.

Citeste si: Adevărul despre mămăligă: Ce se întâmplă dacă mănânci mămăligă prea des

Ia maxim 50 de mililitri zilnic, de trei ori pe zi, înainte de masă.

Colesterol. Se aplică timp de 40 de zile și se face o dată pe an. Este recomandat să consulți un medic înainte de a începe cura.

Colesterol rău și colesterol bun

Lipoproteinele cu densitate scăzută (LDL) sunt cunoscute și sub numele de colesterol rău, în timp ce lipoproteinele cu densitate mare (HDL) sunt cunoscute și sub numele de colesterol bun.

Aceste două tipuri de lipide alături de trigliceride compun colesterolul total, care poate fi măsurat printr-un test de sânge. Pentru a putea ține sub control colesterolul, este important să știm care sunt valorile normale ale acestuia și ce putem face pentru a le regla.

Citeste si: Multă lume nu știe, însă spanacul are și contraindicații. Cine nu are voie să îl consume?

Un nivel ridicat de LDL (colesterolul rău) este cea mai mare amenințare pentru inimă, chiar dacă și celelalte numere sunt importante. Colesterolul rău vă poate bloca arterele și poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. În ceea ce privește numărul, o valoare mai mică tinde să fie mai bună, deși obiectivul principal depinde de riscul bolilor de inimă, care este diferit la fiecare persoană în parte.

Valorile normale ale colesterolului total

  • Mai puțin de 200 mg /dL: Rezultat optim
  • 200-239: Destul de mare
  • Peste 240: Mare

Citeste si: De ce nu e bine sa mananci cozonac si sa bei lapte? Sfatul nutritionistilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI