Close sidebar
Close sidebar

Comisar-sef, acuzat ca si-a batut sotia: "Am avut mana rupta, picior rupt, coaste rupte. Am fost abandonata in padure, pe autostrada"

Acuzatii dure la adresa comisarulului sef de la Directia Generala Anticoruptie din Calarasi. Sotia lui, medic pe ambulanta, sustine ca a fost batuta cu salbaticie si abandonata in padure.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ma batea in cap, imi dadea cu pumnii in cap, cu pumnii in torace, in sani, in membre, am avut mana rupta, picior rupt, coaste rupte. Am fost abandonata in padure, pe autostrada, in aeroport la Lisabona am fost batuta si abandonata fara acte si fara bani", povesteste Cristina Ciobanu, potrivit observator.tv.

Femeia sustine ca a fost batuta chiar si in fata fiicei sale. " Nicu a vazut ca nu are o gaica cusuta la pantaloni si a inceput sa tipe la mama. Efectiv a lovit-o cu cureaua de la pantaloni, am vazut-o când si-a scos-o si a lovit-o peste sani", a povestit Mara, fiica femeii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Totodata, aceasta sustine ca ar fi depus mai multe plangeri la politie, insa tot el a santajat-o sa le retraga. Superiorii barbatului sustin ca fac cercetari interne. Pana in acest moment, barbatul nu a oferit un punct de vedere.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI