Close sidebar
Close sidebar

"Compartimentul torturii", descoperit la un after-school la care erau adusi copii de 6 ani

Descoperire socanta facuta la un after-school la care erau adusi copii incepand cu varsta de 6 ani. Un dulap fusese spcial amenajat, cu un "compartiment de torura", in care erau incuiati copiii neasculatori.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decoperirea a fost facuta la un after-school din New York, dupa ce tot mai multi copii au inceput sa manifeste stari de anxietate.

Micutilor le era frica de intuneric, nu voiau sa mai doarma singuri, iar unii se bagau in dulap, incercand sa isi faca curaj pentru momentele in care erau in care erau incuiati cu orele in "compartimentul terorii" de catre profesorii pe care ii suparau.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politia a deschis o ancheta dupa ce politistii ajunsi la fata locului su descoperit dulapul special amenajat in care micutii erau incuiati, scrie New York Post.

Copiii le-au povestit parintilor ca cei care erau incuiati "loveau, tipau si plangeau", incercand sa scape din locul ingust si intunecos in care erau bagati adesea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI