Close sidebar
Close sidebar

Comuna terorizata de amenzi. Oamenii au iesit in strada sa protesteze impotriva politistului care ii amendeaza: "Este exact ca Hitler pe comuna Petresti!"

Protest inedit într-o comună, din Dâmboviţa: localnicii au ieşit în stradă să se plângă că, şeful de post îi amendează prea des şi cu sume uriaşe! Unii au ajuns să datoreze, zeci de mii de lei, în condiţiile în care mulţi trăiesc, doar din ajutoarele sociale. Până şi primarul s-a alăturat nemulţumiţilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Doua amenzi intr-o zi, uitati. Ca l-am filmat, ca a facut un abuz. Pentru asta e amenda, ca l-ati filmat? Da."

Doua amenzi si 3.400 de lei in total ar fi incasat acest barbat intr-o singura zi de la seful de post din Petresti. Absolut degeaba, se lamenteaza omul, care e sustinut de alti cativa zeci de localnici suparati.

"A injurat-o pe sotie, mie mi-a zis ca pana nu ma baga la puscarie si nu imi da un milliard amenda nu se poate.
Cate amenzi aveti? De 30.000 de lei.""Este exact ca Hitler pe comuna Petresti!"


"Am sunat la 112, am chemat politia pentru ca sotul meu a incalcat ordinul de protectie, in aceeasi zi, de doua ori. Si m-am trezit si eu cu 2 amenzi, una de 1.000 de lei si una de 500 de lei."

Acest batranel e foc si para pe agentul de politie si il acuza ca l-a amendat fara macar sa ii spuna.
A aflat abia cand a primit vestea prin posta.

"Bai, nea Nelu, nu e 200 de lei, e 2.400 de lei." "Cu lumina, cu stop, cu tot ce trebuie."

"Am avut amenda 1000 de lei. Din ce cauza? Am mutat un gard de aici, din gradina, aici, in fata."

"Va permiteti sa achitati suma asta? N-am niciun ban, nici de mancare."


Acum o luna, vedeati la Stirile Kanal D povestile incredibile ale, probabil, celor mai amendati romani. Aproape ca nu exista atunci om in comuna Petresti care sa nu fi avut de-a face cu seful de post.

"Mi-a dat amenda si m-am judecat cu dansul. Cat a fost amenda? 6.500 de lei. Ce s-a intamplat? Am castigat. Deci, n-a mai trebuit sa platiti? Nu, nimic."


"950 de lei. Da. Greu sa adunati suma asta. Pai, de unde? Am 800 de lei eu cu barbatul."

De-atunci si pana acum se pare ca situatia nu s-a schimbat deloc. Cel putin nu in bine.


SINCRON Andrei Lucian, primarul localitatii: "Primesc amenzi foarte mari, numeroase, nejustificate, se castiga majoritatea in instanta." "Nu stiu ce sa mai fac  in continuare."

Cand pana si primarul se alatura unui astfel de protest e clar ca ceva e putred in Danemarca. Edilul e suparat si el pe agent, mai ales ca e pus intre ciocan si nicovala.

Andrei Lucian, primarul localitatii: "Dupa noul cod fiscal trebuie sa incasam de la cetateni intai amenda, in ordinea cronologica, si apoi impozitele si taxele datorate la bugetul local."

De partea cealalta a baricadei, seful de post se considera curat ca lacrima.

"Domnule Marinescu, oamenii sunt nemultumiti de dvs., spun ca le dati amenzi abuziv. Nu toti oamenii si nu am voie sa comentez, dar va garantez ca nu toti oamenii."

"Eu aplic legea, imi fac datoria. Si sunt nemultumiti exact cei care incalca legea."

Cum se va finaliza protestul, greu de spus. Cert este ca localnicii din Petresti trebuie sa fie tare atenti cand vine vorba de seful de post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI